Що станеться з групами викладача, якщо я видалю профіль?

Updated at April 5th, 2022

Якщо ви видалите профіль викладача в Sdui , усі групи, де ця особа була єдиним адміністратором групи, автоматично перейде на OneWay. У цих групах інші учасники групи більше не зможуть використовувати чат.
Це механізм безпеки, щоб, наприклад, у класі чи групі курсів учні не могли писати один одному без нагляду.

Існуючі чати один на один із цією особою продовжуватимуть існувати, тому інформація не буде втрачена. Однак, оскільки профіль більше не існує, чат буде перейменовано на «Невідома бесіда».

War dieser Text hilfreich?