Profili silersem bir öğretmenin gruplarına ne olur?

Güncellenme tarihi: August 2nd, 2021

Sdui bir öğretmenin profilini silerseniz, bu kişinin tek grup yöneticisi olduğu tüm gruplar otomatik olarak OneWay'e yerleştirilir. Bu gruplarda, kalan grup üyelerinin sohbeti kullanma olasılığı artık yoktur.
Bu, örneğin bir sınıfta veya ders grubunda öğrencilerin denetimsiz olarak birbirlerine yazamaması için bir güvenlik mekanizmasıdır.

Kişi ile var olan bire bir sohbetler hiçbir bilgi kaybolmaması için var olmaya devam edecektir. Profil artık mevcut olmadığından sohbetin adı "Bilinmeyen konuşma" olarak değiştirildi. 

Bu yazı size yardımcı oldu mu?