Чи автоматично зберігаються зміни під час спільної роботи в хмарі Sdui ?

Updated at April 5th, 2022

Внесені зміни автоматично зберігаються кожні 5 хвилин.
Крім того, зміни автоматично зберігаються не пізніше ніж після закриття вікна браузера, в якому ви редагували файл.

Крім того, файл буде збережено, якщо ви вручну клацнете по символу «Зберегти» (значок дискети) у верхньому лівому куті документа.


War dieser Text hilfreich?