Яка різниця між деактивованими та заархівованими групами?

Updated at April 5th, 2022

Групи інвалідів:

  • Деактивація можлива для груп.
  • Деактивована група прихована для всіх учасників і більше не може використовуватися.
  • Вимкнути його може лише адміністратор групи.
  • Деактивована група залишається деактивованою, доки адміністратор групи не активує її знову.
  • Чат і хмарний вміст залишаться доступними після повторної активації групи.


Архівні чати:

  • Можливе архівування для чатів.
  • Заархівований чат прихований лише для особи, яка його заархівувала.
  • Будь-який учасник групи може заархівувати чат для себе.
  • Заархівований чат знову з’являється в огляді чату, як тільки повідомлення було надіслано до чату.
  • Чат і хмарний вміст залишаться доступними.

War dieser Text hilfreich?