Що станеться, якщо я деактивую групу?

Updated at April 5th, 2022

Якщо ви деактивуєте групу, вона більше не відображатиметься в огляді вашої групи. Група не видаляється зі справи, тому її можна знову активувати.

Важливо : деактивована група зникає з огляду групи та чату для всіх користувачів, а не лише для вас. Якщо ви хочете приховати групу з огляду чату, ви можете заархівувати чат. Тоді це буде приховано лише для вас і з’явиться знову, щойно повідомлення буде надіслано в чат.

Ви можете повторно активувати групу, перейшовши до огляду групи. Тут ви знайдете опцію «Відключені групи».


Виберіть групу, яку потрібно знову ввімкнути. У цій групі натисніть «Налаштування», а потім «Активувати групу». Потім це одразу знову відображається всім учасникам і знову доступне в чаті та в хмарі.

Вимкнути його може лише адміністратор групи.

War dieser Text hilfreich?