Чи можна приховати список учасників групи?

Updated at April 5th, 2022

Список учасників завжди прихований у батьківських групах, автоматично створених Sdui , і в загальних групах, таких як «Усі» та «Усі батьки».
У групах, створених самостійно, кожен учасник групи зазвичай може бачити список учасників.
Щоб приховати список учасників, ви повинні бути адміністратором групи.

Ви можете вимкнути цю опцію таким чином:

Викличте огляд своєї групи за допомогою меню у верхньому правому куті (три рядки) і натисніть групу, для якої ви хочете приховати список учасників. На наступному кроці натисніть «Налаштування».

Тут ви знайдете опцію «Показати список учасників». Якщо параметр вимкнено (сірий), лише адміністратор групи може бачити список учасників групи. Для всіх інших членів групи з’являється повідомлення, що лише адміністратор може побачити список учасників, якщо вони хочуть його викликати.

Налаштування можна скасувати в будь-який час таким же чином.


War dieser Text hilfreich?